• La reducere!

LAMPA UNGHII LED SUN2 48W

135,00 RON
cu TVA
Cantitate

Lampa LED 48W

Este cel mai rapid, mai eficient mod de a oferi clientelor dvs. unghiile frumoase si perfecte. Lampa LED profesionala de calitate de 48W de pentru a usca gelurile uv si orice material led; incepe uscarea imediat.

Va uscarea chiar si cele mai intunecate si mai pigmentate culori de gel UV sau geluri led. Unitatea dispune de un diapozitiv in jos pentru a pune lumina pe piciorul clientului pentru pedichiura. Caracteristica Cronometru pentru fie 5/30/60 secunde sau continuu, este foarte utila pentru uscarea gelurilor uv. Lampi de LED, puteti utiliza fara a fi nevoie sa inlocuiti permanent de neoanele UV. Lampa de unghii LED  are o durata de viata de aproximativ 30.000 de ore, 8 ore pe zi, daca este utilizat in mod continuu, calculata pentru clientii nostri si de aproximativ 10 de ani.

Forma spirala a luminii uv si putere luminii LED de aproximativ 350 -400nm sunt combinate in mod eficient. Aceasta lampa LED  este usor de transportat si dimensiunea ei este perfecta intr-un finisaj lucios compact. In plus, consumul de energie este de 12W fata de lampa UV conventionala ( 36W ), are mai multa putere de uscare si mai putin timp de uscare. Plus Poate usca atat GEL UV cat si GEL LED de unghii.

Caracteristici: - Suprafata de plastic usor de curatat, rezistenta la acizi si dezinfectanti. - Loc suficient pentru manichiura, pedichiura. - Design special pentru uscarea unghiilor cu gel uv sau a unghiilor cu gel LED. - Pot fi folosite pentru uscarea lac de unghii uv sau LED - Functia timer pentru precizie - Ideal atat pentru uz profesional cat si pt ingrijirea unghiilor acasa.

Dimensiuni lampa: 19.5 x 15.5 x 8.3 cm , 600Gr

No customer reviews for the moment.

Write your review

LAMPA UNGHII LED SUN2 48W
arrow_upward